Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 december 2018, 17:22

Burgers helpen agent bij aanhouding na drugsdeal

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Vrijdagmiddag 7 december was een agent ‘under cover’ solo aan het werk op de parkeerplaats bij de Albert Heijn aan de Velperbuitensingel in Arnhem. Daar viel hem een druk bellende man op. De agent kreeg het vermoeden dat de man een drugsdealer aan de telefoon had en probeerde om een afspraak te regelen. Zijn vermoeden werd bevestigd toen even later een andere man verscheen. De verdachte mannen liepen samen richting de Spijkerstraat en de undercover agent zag hoe inderdaad een drugsdeal plaatsvond.

 

Op dat moment besloot hij in actie te komen, maar de beide verdachten zetten het op een lopen. Na een kleine achtervolging heeft de agent één van de mannen in de kraag kunnen vatten, waarop een worsteling ontstond. Gelukkig schoten omstanders hem te hulp! Samen wisten ze de man onder controle te krijgen.

 

Helaas is het ons door de onrustige situatie onduidelijk gebleven wie deze behulpzame helden zijn. Bij deze wil de politie hen enorm bedanken voor de hulp!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.