Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 oktober 2018, 16:53

Politie zoekt getuigen gewelddadige poging straatroof

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:12 uur

ARNHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige poging straatroof gisteravond rond tien voor half 12 aan de Dovenetellaan. Een man moest zijn geld en telefoon af staan. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld.

 

Het slachtoffer liep op de Dovenetellaan toen hij werd aangesproken door een man. De man wilde het geld en de telefoon van het slachtoffer. Toen hij dit weigerde werd hij door de dader mishandeld. Na de mishandeling rende de dader zonder buit weg in de richting van het Gelredome. Het slachtoffer is door agenten naar de eerste hulp gebracht.

 

Signalement verdachte
Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: het gaat om een donker getinte man van tussen de 30 en 40 jaar. Hij heeft een smal postuur en spreekt met een Antilliaans accent. De dader droeg witte schoenen, een zwarte broek en hij had een zwarte jas met een capuchon aan die hij over zijn hoofd had getrokken.

 

Heeft u meer informatie?
Was u gisteravond rond tien voor half 12 in de Dovenetellaan of omgeving? En heeft u iets verdachts gezien? Of herkent u het signalement van deze dader? Dan horen wij dat graag! U kunt contact met ons opnemen via 0900 8844. Wilt u liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan 0800 7000.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.