Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 september 2018, 16:25

Straatrovers op scooter slaan driemaal toe in Arnhem-Noord

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:12 uur

ARNHEM – De politie ontving gisteravond binnen korte tijd een drietal meldingen van straatroof of poging daartoe in Arnhem-Noord. In alle drie gevallen was er sprake van daders die zich verplaatsten op een scooter. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De incidenten vonden tussen 21:20 en 21:35 uur plaats in de Steenstraat, Walburgstraat en Graaf Lodewijkstraat. Twee mannen op een scooter pakten bij het passeren eigendommen van de slachtoffers af. In twee gevallen hadden ze succes, in het derde geval wist het slachtoffer haar spullen vast te houden.

 

Signalement
Van de daders is het volgende signalement bekend:

 

Dader 1:

  • Blanke man
  • Zwarte helm, donker vizier met mondkapje dan wel doek voor de mond met een afbeelding van een doodskop
  • Donker gekleed
  • Slippers aan de voeten

 

Dader 2:

  • Zwarte helm, donker vizier
  • Donker gekleed

 

Iets gezien? De politie spreekt u graag!
Meteen na het incident in de Steenstraat heeft het slachtoffer met een getuige gesproken. Het betrof een man met een sportief, fors postuur en kort blond haar. Hij droeg een donkere jas en had een rugzak op. Nadat hij met het slachtoffer gesproken had ging hij bij een bedrijf aan de Driekoningenstraat naar binnen. De politie wil graag in contact komen met deze getuige. Daarnaast roept de politie iedereen op die iets gezien of gehoord heeft dat met deze straatroven te maken kan hebben zich te melden. Neem contact met ons op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.