Redactie 112 0 reactie(s) di 28 augustus 2018, 16:42

Verdachte aangehouden na conflict bij bushalte Rijnstate Ziekenhuis

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Anderhalve week na het incident bij de bushalte van het Rijnstate ziekenhuis waarbij een 83-jarige man zwaargewond raakte, hebben wij een verdachte aangehouden. Op zaterdagmiddag 18 augustus raakte een 83-jarige man uit Den Haag zwaargewond nadat hij bij een ruzie ten val was gekomen. De man is gisteren overleden.

 

Het slachtoffer stond omstreeks 15.45 uur bij de bushalte te wachten toen er een conflict ontstond met de inzittenden van een voorbijkomende auto. Waar het conflict over ging is niet bekend. Toen de auto plotseling hard wegreed, is de man door onbekende redenen ten val gekomen. Gisteren kregen wij het bericht dat de man is overleden. Uit sectie moet nog vast komen te staan of er een verband is tussen het overlijden van de man en het incident op 18 augustus.

 

Onderzoek
Het onderzoek is in volle gang. Er zijn verschillende getuigen gehoord en er is intensief gezocht naar inzittenden van de auto. Een getuige wist te vertellen dat de auto een grijze Opel Corsa betrof. Toch hebben we nog verschillende vragen en we kunnen nog niet met zekerheid zeggen wat er precies is gebeurd. Ook al is er een verdachte aangehouden, we doen nogmaals een dringend beroep op getuigen.

 

Getuigen gezocht
We zijn op zoek naar mensen die op zaterdagmiddag 18 augustus rond 15.45 uur iets meer hebben gezien:

  • Stond u op de bus te wachten aan de Wagnerlaan, bij het Rijnstate ziekenhuis?
  • Zat u in buslijn 3, 8 of 91?
  • Bent u bij iemand in het ziekenhuis op bezoek geweest?
  • Reed u met uw auto rond dat tijdstip langs?
  • Of was u daar op een andere manier en heeft u iets gezien?

 

Dan horen wij dat graag. Als u informatie heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan ook, bel dan naar 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.