Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 mei 2018, 16:37

Arnhemmer aangehouden op verdenking van overval pizzakoerier

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 12:09 uur

ARNHEM – De politie heeft op dinsdag 1 mei een 20-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van een gewapende overval op een pizzakoerier op 2 april.

Deze overval vond plaats op de Vijfzinnenstraat in Arnhem rond 22.25 uur; het slachtoffer (een 20-jarige medewerker) werd daar bedreigd met een vuurwapen (of iets wat daar op leek); ook zou hij zijn bespoten met pepperspray. De verdachte ging er vandoor met geld en een vuurwapen.

De politie heeft een onderzoek opgezet; het spoor leidde naar de verdachte, die overigens voor een ander strafbaar feit vast zit.

De man zal over deze zaak worden gehoord.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.