Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 maart 2017, 17:04

Arnhemmer opgepakt voor ernstig zedenmisdrijf

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Zaterdagochtend werd een jonge vrouw in haar woning in de Provenierswijk slachtoffer van een ernstig zedenmisdrijf. De politie startte een groot onderzoek en hield donderdag een 32-jarige man aan in Arnhem. De rechter-commissaris heeft de verdachte vandaag voor 14 dagen in bewaring gesteld.

De verdachte zou zaterdagochtend vroeg met de vrouw mee haar huis in de Provenierswijk in Rotterdam zijn binnengelopen en haar daar hebben misbruikt. De vrouw wist een noodsignaal naar haar contacten uit te sturen en die alarmeerden de politie. Toen de politie de woning betrad, was de man er al vandoor. Onmiddellijk werd een groot onderzoek gestart.

 

Dat onderzoek wees in de richting van de 32-jarige man. Ondanks het feit dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wist de politie hem te traceren bij een kennis in Arnhem. Daar werd hij donderdag aangehouden. Vrijdag is hij voorgeleid. Het onderzoek naar de man wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.