Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 februari 2017, 17:00

Grote vechtpartij op de IJsselkade in Doesburg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:59 uur

DOESBURG – De politie onderzoekt een grote vechtpartij die plaatsvond op de IJsselkade in Doesburg op vrijdag 3 februari rond 21.00 uur. Hierbij zouden tientallen jongeren betrokken zijn die –volgens getuigen- uit Doesburg en Dieren kwamen.

Wat de reden hiervoor was, is onduidelijk, maar de politie ging zo snel mogelijk naar dit treffen. Toen de politie aankwam, renden alle jongeren weg en werden diverse honkbalknuppels weggegooid. De politie hield na een korte achtervolging in de buurt een 16-jarig meisje uit Dieren aan; deze had een vuurwapen (of iets wat daar op leek) en een mes bij zich. Zij werd meegenomen naar het bureau.

 

Of iemand gewond is geraakt bij de vechtpartij, is de politie niet bekend.

 

Getuige?
Als u iets gezien of gehoord heeft, of als u informatie heeft waar de politie misschien iets aan heeft in het onderzoek, bel dan met 0900-8844. Als u niet bekend wilt worden, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Doesburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Doesburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Doesburg. Alle 112 alarmeringen uit Doesburg kan je live volgen via 112 meldingen Doesburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.