Redactie 112 0 reactie(s) do 22 december 2016, 17:09

Wie zag straatroof op John Frostbrug?

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie van Arnhem is op zoek naar mensen die dinsdagmiddag, 20 december, getuige zijn geweest van een straatroof die even voor 18.00 uur plaats vond aan de centrumzijde van de John Frostbrug.

Rond dat tijdstip liep een vrouw vanaf de Walburgstraat het paadje omhoog naar de John Frostbrug om verder te lopen in de richting van Arnhem-Zuid. Toen zij ter hoogte van de bushalte was, werd haar tas door een man uit haar hand gerukt. Vervolgens zag ze twee mannen op een scooter wegrijden in de richting van Arnhem-Zuid. Van de beide mannen is alleen bekend dat ze in het donker gekleed waren.

 

De mannen gingen er vandoor met de tas van de vrouw die overigens geen waardevolle goederen bevatte. Wel heeft de tas een emotionele waarde voor de vrouw.

 

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van deze beroving, in het bijzonder twee fietsers die op het moment van de beroving voorbij kwamen en nog achter de daders zijn aan gegaan. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Arnhem via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.

 

Mochten er mensen zijn die de tas hebben gevonden dan worden ook zij verzocht te reageren. Het betreft een blauwe kunstleren tas met een klep aan de voorzijde.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.