Redactie 112 0 reactie(s) do 08 december 2016, 17:17

Jongen (13) gewond bij steekpartij op de Garnizoenstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Een ruzie donderdagmiddag tussen enkele jongeren op de Garnizoenstraat in Arnhem is zodanig uit de hand gelopen dat de politie er aan te pas moest komen. Een 13-jarige jongen werd gestoken en raakte lichtgewond. Drie jongeren werden aangehouden als verdachte.

De ruzie ontstond omstreeks 15.30 uur op straat. Daarbij zou onder meer zijn gevochten. De politie was er snel bij en wist kort na het incident drie verdachten aan te houden: een 14-jarige jongen uit Arnhem, een 15-jarig meisje uit Velp en een 16-jarige jongen uit Elst. Het 13-jarige slachtoffer uit Arnhem bleek niet ernstig gewond maar moest zich wel onder doktersbehandeling stellen. Een 14-jarig meisje uit Doorwerth deed ook aangifte van mishandeling. De 16-jarige Elstenaar is in de loop van de avond vrijgelaten. De overige twee jongeren zitten nog vast voor onderzoek en verhoor. De aanleiding tot de ruzie is nog onduidelijk en wordt nog nader onderzocht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.