Redactie 112 0 reactie(s) di 15 november 2016, 16:09

Arrestaties in onderzoek beroving pizzakoerier

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In Arnhem heeft de recherche twee verdachten aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de poging tot beroving van een pizzakoerier in 2014 in de wijk Sint Marten in die stad. Het gaat om twee Arnhemmers van 21 en 22 jaar.

Op dinsdagavond 14 oktober 2014 werd een destijds 18-jarige pizzakoerier belaagd toen hij een bestelling wilde afleveren op een adres in de Arnhemse wijk Sint Marten. Het slachtoffer zag zich echter geconfronteerd met een man die hem op straat begon te schoppen en te slaan. Bij de daarop volgende schermutseling lukte het niet geld buit te maken, waarop de belager vertrok. De pizzakoerier had bij het gevecht lichte verwondingen opgelopen. Gedurende het onderzoek konden rechercheurs onder meer aan de hand van een DNA spoor twee verdachten opsporen. Het bleek te gaan om beide Arnhemmers. Ze zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.