Redactie 112 0 reactie(s) za 15 oktober 2016, 16:16

Drietal aangehouden voor poging inbraak supermarkt

Laatste update: 1 jaar geleden

ANGEREN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 oktober drie mannen aangehouden op verdenking van poging bedrijfsinbraak.

 

Agenten kregen omstreeks 03.30 uur het verzoek om naar de Iepenstraat in Angeren te gaan nadat bij een bedrijf in die straat het inbraakalarm was afgegaan. Bij het bedrijf, een supermarkt, aangekomen, zagen de agenten dat de toegangsdeur openstond. Kort daarna zagen zij drie mannen in de Iepenstraat lopen die snel wegdoken toen zij de politie zagen.

 

De agenten gingen direct achter de mannen aan en konden hen na korte tijd aanhouden op verdenking van poging inbraak. De drie mannen konden zich ook niet legitimeren. Het drietal is vervolgens overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Uit nader onderzoek bleek het te gaan om een 18-jarige en een 20-jarige man uit Arnhem en een 19-jarige man uit Angeren. De politie onderzoekt de zaak.

 

Het is nog onduidelijk of er goederen zijn weggenomen uit de supermarkt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.