Redactie 112 0 reactie(s) do 29 september 2016, 17:18

Vrouw opgepakt voor mishandeling Arnhemmer (83)

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In een onderzoek naar de ernstige mishandeling van een 83-jarige Arnhemmer in mei van dit jaar heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 38-jarige vrouw, eveneens uit Arnhem.

Het slachtoffer was op zondag 1 mei een vrouw en een man tegengekomen in winkelcentrum Kronenburg. Vanwege zijn eenzaamheid had hij met de vrouw en man bij hem thuis in de wijk Kronenburg afgesproken om een kopje koffie te drinken. Toen de metgezel van de vrouw haar alleen met de 83-jarige in de woning had achtergelaten werkte de vrouw tegen de grond tegen de grond en schopte hem een aantal malen flink tegen zijn lichaam. De vrouw was kennelijk kwaad geworden vanwege een geldkwestie.

 

DNA
De wijkagent heeft de zaak in onderzoek genomen. Na een maanden durend onderzoek, met onder o.a. een DNA traject, getuigenverhoor en een buurtonderzoek, kwam er een verdachte in beeld. De 38-jarige vrouw werd afgelopen maandag aangehouden en ze legde een bekennende verklaring af. Ze werd met een dagvaarding heengezonden en zal zich bij de rechter moeten verantwoorden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.