Redactie 112 0 reactie(s) do 22 september 2016, 18:38

Brandstofdief opgepakt na achtervolging in de wijk Malburgen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 22 september heeft de politie na een achtervolging een verdachte aangehouden voor heling en poging diefstal brandstof.

 

Deze week zouden er in de nacht meerdere scooters en/of andere voertuigen zijn opgebroken en zou er uit deze voertuigen brandstof zijn weggenomen. Dit zou plaats gevonden hebben in de wijk Malburgen-oost. Hierbij waren twee personen op een scooter gezien.

 

Vannacht, omstreeks 00.05 uur, reden de agenten tijdens de surveillance rondom de flatgebouwen gelegen aan de Pleinen in de wijk Malburgen. Zij zagen achter een van de flats een scooter aan komen rijden. Op de scooter zaten twee personen. Deze personen waren in het donker gekleed en droegen een capuchon over hun hoofd. De collega’s besloten dat zij deze personen wilden controleren in verband met de eerdere diefstallen.

 

De agenten wilden de personen een stopteken geven, maar het was duidelijk dat deze niet gingen stoppen en een achtervolging werd in gezet. De twee personen kwamen ten val en een achtervolging ten voet volgde. Uiteindelijk kon een van de personen worden aangehouden.

 

Het voertuig waarop de twee gereden hadden bleek mogelijk van diefstal afkomstig te zijn. Ook werden er goederen aangetroffen waarmee brandstof gestolen kan worden.

 

Het onderzoek naar de strafbare feiten loopt nog. Bent u gedupeerd en is de afgelopen dagen uw brandstofdop opengebroken en/of brandstof ontvreemd uit uw voertuig? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.