Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 augustus 2016, 14:50

Arnhemmer krijgt kopstoot en wordt bestolen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Een 29-jarige Arnhemmer is afgelopen weekend in de binnenstad van zijn woonplaats door meerdere personen mishandeld en vervolgens bestolen. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer raakte in de nacht van zaterdag op zondag betrokken bij een ruzie. Dat was rond 05.30 uur voor een van de horecazaken aan de Korenmarkt. Een tot dusver onbekende man zou de Arnhemmer een kopstoot hebben gegeven waardoor deze letsel opliep. Daarop zou een andere en eveneens onbekende omstander de man die de kopstoot uitdeelde weer tegen de grond hebben geslagen.

 

Buiten bewustzijn
Vervolgens werd de Arnhemmer door enkele omstanders aangespoord met hen weg te rennen. Via de Rijnstraat kwamen ze terecht op de Kortestraat. Daar zou de Arnhemmer door de groep tegen de grond zijn gewerkt en mishandeld. De Arnhemmer was daarbij buiten bewustzijn geraakt. Toen de man bijkwam miste hij onder meer zijn schoenen.

 

Getuigen van beide incidenten
De politie heeft de zaak in onderzoek en wil graag in contact komen met getuigen van zowel de vechtpartij op de Korenmarkt als de mishandeling en diefstal op de Kortestraat. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.