Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 augustus 2016, 16:00

Voortvluchtige verdachte autokraak aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:55 uur

ARNHEM – Een 43-jarige man zonder vast adres is maandag door de politie in Arnhem aangehouden voor een autokraak die hij eerder dit jaar in de stad gepleegd had. Om te kunnen vaststellen wie de dader was bleek overigens een koud kunstje: de man sloeg na ontdekking op de vlucht en liet zijn tas met identiteitsbewijs achter.

De eigenaar van de auto betrapte in de vroege ochtend van 3 mei van dit jaar op de Hennepstraat in de Arnhemse wijk Elden een vreemde man in zijn geparkeerde auto. Die sloeg na ontdekking op de vlucht maar liet zijn tas met identiteitsbewijs achter. De tas werd aan de politie overgedragen. Zo kon worden vastgesteld wie de dader was. Aangezien de man geen vast adres had kon hij niet direct worden aangehouden. Maandag zagen surveillerende agenten de 43-jarige in Arnhem lopen, waarna hij werd ingerekend.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.