Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 juli 2016, 17:21

Schennispleging in de Arnhemse wijk Presikhaaf

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Gisterenavond, zaterdag 16 juli, is er een melding binnengekomen van een schennispleging in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Een man zou twee jonge kinderen mee de bosjes in hebben genomen en daar zijn geslachtsdeel hebben laten zien.

Op social media doen zich verschillende verhalen de ronde over deze zaak. Zo zou er een kind zijn misbruikt en ook worden al namen van mogelijke daders genoemd. Daarnaast zou de politie hier niets aan doen. De politie neemt deze zaak zeer serieus en hebben direct na de meldingen van de ouders een onderzoek ingesteld. Dat onderzoek is nog in volle gang. Vooralsnog gaat het om een schennispleging; de man zou zijn geslachtsdeel hebben laten zien. Van enig misbruik is bij de politie op dit moment niets bekend.

 

Laat de politie gedegen hun werk doen zodat tegen de juiste persoon maatregelen, waar nodig in samenwerking met andere instanties, genomen kunnen worden. We moeten ervoor waken dat er mensen niet veroordeeld worden zonder dat bewezen is dat zij er daadwerkelijk iets mee te maken hebben.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.