Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 2:07

Groot politieonderzoek na schietpartij op de Stedumhof

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Onbekenden hebben woensdagavond op de Stedumhof in de Arnhemse wijk Vredenburg schoten gelost. Daarbij is niemand gewond geraakt. Wel zijn er inslagen aangetroffen in een geparkeerde auto. De politie doet onderzoek en doet daarbij een beroep op getuigen.

Rond 21.15 uur die avond hoorden buurtbewoners knallen en zagen kort daarop twee mannen wegrennen richting de aangrenzende wijk Kronenburg. Gewaarschuwde agenten zochten direct de omgeving af maar van de mannen was geen spoor meer te bekennen. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen. Ook bleek een geparkeerde auto te zijn getroffen. De auto en hulzen zijn veilig gesteld voor onderzoek.

 

Tips gevraagd

De twee mannen die bij het voorval zouden zijn betrokken zijn beiden tussen de 25 en 30 jaar met een donkere huidskleur. De een droeg een bruine jas met capuchon, de ander was gekleed in een zwarte jas en had een pet op. Een Burgernetbericht heeft tot dusver nog geen bruikbaar resultaat opgeleverd. De politie houdt vandaag een buurtonderzoek. Bent u getuige maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.