Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 juli 2016, 22:31

Motorrijder rijdt met 205 km/u over de A325

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Woensdagavond rond 20:30 uur is op de ‪Nijmeegseweg‬ (‪A325‬) binnen de bebouwde kom van ‪‎Arnhem‬ een ‪‎snelheidscontrole‬ gehouden.

 

Van Arnhem naar Nijmegen reed een motorrijder met een lasergun gemeten met een ongecorrigeerde snelheid van 212 km/u, na correctie 205 km/u. Ter plaatse is daar een snelheid van 70 km/h toegestaan. Dit betekent dat de motorrijder na correctie reed met een overschrijding van 135 km/u.

 

Van de bestuurder is het rijbewijs ingevorderd en zijn motor is na overleg met een hulp officier van justitie in beslag genomen. Opmerkelijk is dat deze bestuurder nog maar 2 maanden in het bezit is van het motorrijbewijs.

 

De bestuurder moet zijn gedrag verantwoorden bij de rechter. Het rijbewijs blijft tot de zitting ingevorderd. Ook zal deze bestuurder aangemeld worden bij het CBR voor een educatieve maatregel gedrag cursus. De kosten voor deze cursus zijn voor de bestuurder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.