Redactie 112 0 reactie(s) do 09 juni 2016, 16:06

Broers uit Lunteren zwaar mishandeld [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Tijdens koningsdag op 27 april werden omstreeks 18.00 uur op de Ketelstraat in Arnhem een 18-jarige man en zijn 14-jarige broer uit Lunteren mishandeld.

 

De oudste van de broers verklaarde per ongeluk tegen een onbekende man te zijn gebotst in alle drukte. Vrijwel direct daarna werd hij hard geslagen en geschopt door een groep van ongeveer 9 a 10 personen. De 18-jarige wordt 25-30 keer tegen zijn hoofd getrapt. Zijn broertje van 14 schoot hem te hulp en werd ook geslagen in zijn nek en tegen zijn kaak. Beide slachtoffers zijn in ambulance overgebracht naar ziekenhuis. De 18 jarige had een gebroken kaak en een losse kies. Hij kan als ZZP-er zes weken zijn werk niet uitvoeren. Bij beiden werd de bril van het gezicht afgeslagen.

 

Verschillende personen zijn getuige geweest van de mishandeling en van het incident zijn camerabeelden beschikbaar. Daarop is te zien hoe de groep van ongeveer 9 a 10 onbekende jongemannen door de stad lopen en opzettelijk tegen andere personen aanlopen. Deze mensen kijken na het passeren van de groep nog naar ze om. De twee broers zijn hiervan het slachtoffer geworden

 

Vragen
De politie vraagt mensen zich te melden die iets gezien hebben van dit voorval, of die een of meer personen op de beelden herkennen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.