Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 juni 2016, 16:27

Controle op drugsgebruik en verkeersovertredingen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie in Arnhem heeft donderdagavond een controle gehouden op de Steenstraat, bij het Velperpoortstation en in Klarendal. Dit mede naar aanleiding van klachten vanuit de buurt, en de middenstand. Bijvoorbeeld over rondhangende drugsgebruikers en drugs verkopers rond het Velperpoortstation. Maar ook over overlast van automobilisten en bestuurders van quads en trikes die verkeersovertredingen begaan.

 

In totaal zijn tijdens de controle drie mannen aangehouden. Een 29-jarige man uit Rheden zat samen met twee anderen in een auto die door de politie werd gecontroleerd. Bij het uitstappen liet de man een zakje met acht pillen vallen en schopte deze onder de auto. Bleek te gaan om xtc-pillen. Dit man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij de fouillering kwamen nog eens meerdere wikkels en bolletjes cocaïne tevoorschijn. Ook had de man een behoorlijk bedrag aan contant geld op zak. De drugs en het geld is in beslag genomen door de politie. Naar aanleiding van deze aanhouding kreeg de politie toestemming een zoeking te doen in de woning van de man. Er werden niet meer drugs aangetroffen, wel twee gestolen kentekenplaten.

 

Op de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat betrapte de politie een 25-jarige man uit Arnhem en een 18-jarige man uit Didam op heterdaad tijdens een harddrugstransactie. In het voertuig waar zij in zaten werden vijf wikkels harddrugs aangetroffen. Beide mannen zijn aangehouden.

 

De aangehouden mannen zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

 

Naast deze drugsaanhoudingen zijn er 20 bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen. Vooral voor door rood rijden (18x) en twee bekeuringen voor automobilisten die op een busbaan en fietspad reden. Ook is er voor 600 euro aan openstaande boetes geïnd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.