Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 mei 2016, 15:44

Jongens rijden op gestolen bromfiets

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:53 uur

ARNHEM – In een onderzoek rond het aantreffen van een gestolen bromfiets heeft de politie woensdag en donderdag in totaal drie verdachten aangehouden. Woensdagmiddag zagen agenten op de West-Peterstraat een bromfiets rijden bestuurd door een jongen waarvan zij ambtshalve wisten dat hij niet over een geldig rijbewijs beschikt. Hierop spraken zij hem aan. Bij nadere controle bleek de bromfiets als gestolen gesignaleerd te staan.

 

De 16-jarige uit de gemeente Overbetuwe werd meteen aangehouden op verdenking van diefstal of heling, evenals een 16-jarige jongen uit Arnhem die achterop zat. De twee werden overgebracht naar het politiebureau en verhoord, de bromfiets is in beslag genomen. Donderdag hield de politie in deze zaak een 18-jarige inwoner van Arnhem aan op verdenking van heling. Hij zit nog vast voor verhoor.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.