Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 mei 2016, 15:38

Arnhemmer opgepakt voor straatroof in Doetinchem

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:53 uur

DOETINCHEM – De politie heeft een 27-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij wordt verdacht van de straatroof die plaatsvond op dinsdagmiddag 19 april omstreeks 13.45 uur op het Julianaplein in Doetinchem. Daarvan was een 19-jarige jongeman uit Ulft het slachtoffer.

 

Die middag werd de 19-jarige jongeman slachtoffer van een brutale straatroof waarbij zijn telefoon werd afgenomen. Een getuige die achter de verdachte was aangerend liep ook nog een klap op. Omdat er een goed signalement van de verdachte was en diverse getuigen informatie hebben doorgegeven aan de politie, kon de verdachte worden aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Doetinchem lees je in onze categorie 112 Nieuws Doetinchem. Alle 112 alarmeringen uit Doetinchem kan je live volgen via 112 meldingen Doetinchem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.