Redactie 112 0 reactie(s) do 12 mei 2016, 15:01

Politie zoekt getuigen van achtervolging en arrestatie

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In het onderzoek naar de gebeurtenissen rondom de arrestatie van een 49-jarige Arnhemmer op dinsdagavond 3 mei na een achtervolging is de politie op zoek naar getuigen.

Politieagenten zetten de achtervolging in na een melding die donderdagavond omstreeks 19.00 uur. Daarbij was door getuigen gezien dat er bij een pand aan de Nieuwgraaf in Duiven diefstal was gepleegd. De daders, twee vrouwen en een man, zouden in een auto zijn weggereden.

 

Tegenstribbelen
Kort daarop kregen agente de auto in het vizier waarna een achtervolging ontstond door onder meer Velp en de wijk Presikhaaf in Arnhem. Op de De Houtmanstraat lukte het de wagen klem te rijden en de hevig tegenstribbelende Arnhemmer aan te houden. De twee vrouwen van 55 en 57 jaar, beiden ook uit Arnhem, hadden op de Waterstraat in Velp eerder kans gezien de auto te verlaten. Zij zijn later ook aangehouden.

 

Filmpjes
In het onderzoek naar wat er zich tijdens de achtervolging heeft plaatsgevonden is de politie op zoek naar getuigen, die daar iets van gezien hebben of gehoord. Getuigen die filmpjes hebben gemaakt van de achtervolging en of de arrestatie kunnen die uploaden via het meldformulier de website www.politie.nl. Voor tips of informatie is de politie ook bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.