Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 mei 2016, 15:20

Man valt door de mand bij controle, flinke drugsvangst

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Bij een politiecontrole in Arnhem zondagavond is een 20-jarige man uit Maarssen door de mand gevallen met een flinke partij drugs. In de auto van de man werd ook cash geld aangetroffen.

 

Getuigen waarschuwden de politie in de namiddag nadat ze een auto met enkele personen onder verdachte omstandigheden hadden gezien in de wijk Klarendal. Daarbij zou mogelijk ook sprake zijn van wapens. Agenten gingen er met enkele wagens op af en troffen op de Rappardstraat de auto aan met de man uit Maarssen. Het bleek om een bekende van de politie te gaan. Wapens werden niet aangetroffen. Wel stuitten agenten diverse pakketten met drugs. Het bleek te gaan om onder meer XTC, enkele plakken hasj en cocaïne. De exacte hoeveelheid is nog niet bekend. In de auto werd ook een aanzienlijk bedrag contant geld aangetroffen. De drugs, het geld en de auto van de man zijn in beslag genomen. De Maarssenaar zelf zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.