Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 mei 2016, 16:31

Burenruzie in Rheden loopt uit de hand

Laatst bijgewerkt: maandag 11:53 uur

RHEDEN – Een burenruzie zaterdagmiddag in Rheden liep danig uit de hand. De politie was met meerdere eenheden aanwezig en hield drie personen aan, twee op verdenking van mishandeling en één voor bedreiging. Het onderzoek is nog volop bezig en alle verdachten zitten nog vast.

 

Een 45-jarige vrouw maakte melding van mishandeling. Zij zou onder meer met een slagwapen op het hoofd geslagen zijn en liep daarbij een verwonding op. De vrouw heeft aangifte gedaan.

 

Een 36-jarige buurtbewoonster is aangehouden als verdachte. Ook werden twee mannen aangehouden, van 20 en 34 jaar, op verdenking van bedreiging met een steekwapen respectievelijk mishandeling. De verdachten zijn op het politiebureau ingesloten voor verhoor en inmiddels alle drie in verzekering gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.