Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 april 2016, 16:16

Politie gaat openstaande boetes innen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Politie Arnhem-Zuid houdt deze week een zogeheten papos-actie week. Er zijn de komende dagen extra collega’s in dienst om openstaande boetes te innen. Dit zijn veelal boetes die niet betaald zijn bij het CJIB en waarbij de deurwaarder ook al is ingeschakeld om de boetes te laten betalen.

 

De volgende stap is dan dat de officier van justitie de politie doormiddel van een arrestatiebevel de opdracht kan geven om iemand te arresteren voor vervangende hechtenis of te gijzelen. In het door de rechter uitgesproken vonnis staat om hoeveel dagen het gaat.

 

De vervangende hechtenis of gijzeling kan alleen worden voorkomen of worden beëindigd als het nog openstaande bedrag volledig wordt betaald.

 

Weet u van uzelf dat u nog openstaande boetes heeft en wilt u voorkomen dat u in hechtenis wordt genomen hiervoor? Kom dan naar het politiebureau aan de Groningensingel om deze boetes te betalen!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.