Redactie 112 0 reactie(s) do 07 april 2016, 15:34

Trio probeert babbeltruc in seniorencomplex ‘De nieuwe Beukenhof’

Laatste update: 1 jaar geleden

VELP – Op 15 maart komen drie personen binnen bij seniorencomplex De Nieuwe Beukenhof door de centrale toegangsdeur open te flipperen. Ze zijn daar minutenlang mee bezig. De man uit het gezelschap trekt vervolgens een handschoen aan waarmee hij de deurklink vastpakt en de deur opent.

 

Wanneer men binnen is, ontdekt de voorste vrouw de camera waarop ze meteen haar gezicht bedekt met haar hand. Hierna belt men willekeurig aan bij een deur. Bij toeval is dit de woning van de beheerder. Zijn vrouw doet open en vraagt wat men komt doen. In gebrekkig Nederlands antwoordt een van de vrouwen dat men aan de verkeerde deur staat. Hierop draait het drietal, achterna gezeten door de vrouw van de beheerder, zich om en verlaat het pand. Buiten gekomen, zet men het op een rennen.

 

Bewoners van het complex zijn in het verleden al eerder gedupeerd door babbeltrucs. Onbekend is of dit door deze zelfde groep is gebeurd maar het lijken ervaren daders te zijn. In dit geval slagen ze gelukkig niet in hun snode plannen.

 

Vragen
Wie (her)kent hen, weet waar ze verblijven of is mogelijk ook slachtoffer van dit drietal geworden? Indien u ze ziet kunt u ook met 112 bellen zodat ze mogelijk op heterdaad kunnen worden aanhouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.