Redactie 112 0 reactie(s) di 22 maart 2016, 15:07

Sigaretten buitgemaakt bij inbraak supermarkt Kronenburg

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Bij een inbraak in de nacht van maandag op dinsdag in een supermarkt in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem is een partij sigaretten buitgemaakt. Kort na de eerste meldingen heeft de politie twee verdachten aangehouden. Onderzocht wordt of ze bij de zaak betrokken zijn.

 

Omstreeks 03.45 uur ging het inbraakalarm af van de supermarkt, waarop de politie met enkele eenheden terplaatse ging. In de directe omgeving van het winkelcentrum troffen agenten een auto aan met daarin een 33-jarige man en een 38-jarige vrouw, beiden uit Almere. Beiden waren bezig met hun mobiele telefoon en weigerden mee te werken aan een controle. Aangezien het vermoeden bestond dat ze mogelijk betrokken waren bij de inbraak werden beiden aangehouden. In de supermarkt bleek later een partij sigaretten te zijn ontvreemd. Van de inbrekers zelf ontbreekt nog elk spoor. Het Almeerse stel zit nog vast voor onderzoek en verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.