Redactie 112 0 reactie(s) za 12 maart 2016, 14:53

Winkel aan de Creutzbergstraat overvallen

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een winkel aan de Creutzbergstraat in Arnhem. Dit gebeurde vrijdag 11 maart 2016 rond 17.30 uur.

 

Rond half zes kwam er een onbekende man de winkel binnen en vroeg een medewerkster om sterke drank. Toen zij om zijn identiteitsbewijs vroeg, werd hij kwaad. Vervolgens bedreigde hij de medewerkster met een steekvoorwerp en vroeg om geld. Toen zij hem dit niet wilde geven, wilde hij er met een paar flessen sterke drank vandoor gaan. De medewerkster heeft de man nog geprobeerd tegen te houden. Dit is helaas niet gelukt. De overvaller ging er met de flessen vandoor. Er waren op het moment van de overval geen andere klanten in de winkel.

 

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft. Het gaat om een man tussen de 18 en 22 jaar uit. Hij is ongeveer 1.70m lang en heeft een getinte huidskleur. De man had donker haar dat strak om zijn gezicht gekamd zat en hij droeg een zwarte jas, een wit shirt, een zwarte broek (met kapotte stukken) en donkere schoenen. Heeft u informatie over deze overval? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 884 of anoniem via 0800 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.