Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 maart 2016, 15:53

Omstander pakt buit af van straatrovers

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Kort nadat een 47-jarige vrouw uit Arnhem donderdagnamiddag in haar woonplaats het slachtoffer was geworden van een tasjesroof had ze de buit al weer terug. Een omstander was erachteraan gegaan en had de tas van de daders afgepakt.

 

Het slachtoffer was er verder zonder kleerscheuren vanaf gekomen maar wel hevig geschrokken. Zeker vier jongens belaagden haar omstreeks 17.45 uur toen ze over de kop van de Nieuwe Oeverstraat liep. De daders gingen aan de haal met haar tas met inhoud en renden weg in de richting van de Molenkom. Het slachtoffer zette het op een schreeuwen, waarop een omstander op de fiets achter de daders aanging. Kort daarna kwam hij terug met de buit in handen en gaf die terug aan de Arnhemse. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept andere getuigen op te reageren. Ook de kordate redder, die de buit afpakte, wordt gevraagd zich te melden. Hij is een belangrijke getuige die kan helpen de daders op te sporen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.