Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 maart 2016, 16:03

Uitslaande zolderbrand aan de Van Ruisdaelstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Maandagmorgen 7 maart is er rond 10:15 uur een brand ontstaan in een cv ketel in een woning aan de Van Ruisdaelstraat in Arnhem.

Toen de bewoonster de brand opmerkte heeft ze direct 112 gebeld en is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Ook kwam er een ambulance ter plaatse om de bewoonster te controleren voor rookinhalatie. Bij aankomst bleek er een hevige brand te zijn op meerdere etages in de woning, ook was er veel rookontwikkeling. De brandweer is direct begonnen met bluswerkzaamheden. Er werd alles op alles gezet om verspreiding van de brand te voorkomen. Even later bleek dat er versterking nodig was en is er opgeschaald naar middelbrand. Nadat de versterking ter plaatse kwam woedde de brand alleen nog op de zolder, na verloop van tijd kwam de brand uit het dak en werd hij uitslaand. Het heeft lang geduurd voordat de brandweer het sein brandmeester heeft kunnen geven.

De woning heeft door de brand flinke schade opgelopen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.