Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 maart 2016, 15:41

Meerdere gewonden bij kettingbotsing op de A325

Laatst bijgewerkt: maandag 11:52 uur

ARNHEM – Maandagmiddag 7 maart is er op de Rijksweg A325 ter hoogte van het Gelredome een aanrijding gebeurd tussen meerdere auto’s.

 

Eén van de auto’s is door de klap op zijn dak beland. Er zijn meerdere gewonden gevallen die door ambulances zijn behandeld, onder de slachtoffers was ook één kind. Ook is er assistentie gevraagd aan een officier van dienst Geneeskunde.

Voor het verkeer is er flinke hinder, vier van de vijf rijstroken zijn dicht. Hoe het ongeval precies is gebeurd is niet bekend. Er zijn drie slachtoffer door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Ook het kind wat betrokken was bij het ongeluk is naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van de slachtoffers is verder niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.