Redactie 112 0 reactie(s) za 05 maart 2016, 16:11

Getuigen gezocht straatroof bij bushalte op het Velperplein

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie zoekt getuigen van een straatroof die in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 maart plaatsvond bij de bushalte op het Velperplein in Arnhem.

Rond kwart voor één die nacht liep een 57-jarige vrouw vanaf het centrum richting de bushaltes bij het Velperplein. Toen zij daar op een bankje ging zitten, trok een onbekende man de handtas van haar schouder en ging er met haar tas vandoor in de richting van de Spoorwegstraat. Twee getuigen schoten de vrouw nog te hulp en gingen de man achterna, maar verloren hem even later uit het oog.

 

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om een man tussen de 20 en 30 jaar oud, ongeveer 1.90m lang en een fors postuur. De man droeg o.a. een donkere jas en een pet. Hebt u iets gezien of gehoord dat met deze straatroof te maken heeft? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.