Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 februari 2016, 15:13

Arnhemse loopt met pistool op de Spoorwegstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft donderdagmiddag een 42-jarige Arnhemse aangehouden op de Spoorwegstraat in Arnhem. Zij wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Agenten kregen via de meldkamer door dat een man, die samen met een andere man en een vrouw op de Spoorwegstraat in Arnhem liepen mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen. Eén van de mannen had namelijk vanuit een tas een vuurwapen getoond aan een voorbijganger. Daarna had de man de tas met vuurwapen aan de vrouw gegeven die bij hem was. Dit was door een andere voorbijganger gezien. Deze had een goed signalement doorgegeven.

Agenten spraken de vrouw aan en confronteerden haar met wat zij wisten. De vrouw dacht dat ze met een luchtdrukpistool gewoon op de openbare weg mocht komen. Ook toonde zij de aankoopbon. Omdat dit volgens de wet verboden is werd de vrouw aangehouden en kreeg zij op het bureau een proces-verbaal. Het luchtdrukpistool werd in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.