Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 februari 2016, 15:08

Arnhemse onder invloed van drugs achter het stuur

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJMEGEN – De politie heeft dinsdagvond een 35-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden op de Oranjesingel in Nijmegen. De vrouw bleek onder invloed van vermoedelijk drugs en gedroeg zich erg vreemd in het verkeer.

Een medeweggebruiker had de vrouw zien rijden op de Prins Mauritssingel in Lent. Volgens de melder was de vrouw dronken en had zij de hele rijbaan nodig. Zij reed in de richting van het centrum en werd op de Oranjesingel gezien door agenten. De vrouw zat heftige gebaren te maken in de auto en er was geen oogcontact mee te krijgen. Omdat het rijgedrag van de vrouw gevaarlijk was besloten de agenten haar tot stoppen te dwingen, wat ook lukte.

De agenten zagen bij aanspreken dat de vrouw hevig transpireerde en dat zij nogal verward overkwam. De vrouw mocht blazen maar daar kwam voor haar geen nadelige score uit. Toch bleek de vrouw onder invloed. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In haar auto werden op drugs gelijkende stoffen gevonden. Wat dit is geweest moet worden onderzocht. Bij de vrouw werd bloed afgenomen en er werd proces-verbaal opgemaakt. Ook werd haar rijbewijs ingevorderd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.