Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 januari 2016, 15:37

Sieraden aangetroffen bij betrapte woninginbreker

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM/VELP – Op woensdagavond 13 januari rond 18.30 uur werd op de Nordlaan een woninginbreker op heterdaad aangehouden. De 21-jarige man uit Arnhem had veel sieraden bij zich. Enkele van deze sieraden kwamen uit de woning waar hij op heterdaad werd aangehouden. Van de andere sieraden is de herkomst onbekend. Het woninginbrakenteam van de politie vermoedt dat deze sieraden ook van inbraak afkomstig zijn en wil ze graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar of eigenaren.

Kent of herkent u uw eigendommen? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Vermeld a.u.b. het nummer dat bij het desbetreffende sieraad staat vermeld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.