Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2016, 16:04

Vijf personen opgepakt tijdens actie tegen drugsoverlast

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie in Arnhem hield op dinsdag 19 januari op verschillende plekken in Arnhem vijf personen aan tijdens een actie om drugsoverlast tegen te gaan. Een 63-jarige man uit Arnhem werd aangehouden op verdenking van drugs dealen en drugsbezit. Drie mannen en een vrouw in de leeftijd tussen 31 en 49 jaar uit Arnhem, Dieren en één zonder vaste woon of verblijfplaats werden aangehouden voor drugsbezit.

In 2015 startte de politie een onderzoek. Hieruit kwam na korte tijd de 63-jarige man naar voren. Het vermoeden dat hij al langere tijd in drugs handelde werd sterker, waarna werd besloten om de man onopvallend te volgen. Tijdens deze actie was zijn gedrag en dat van de andere vier anderen dermate verdacht, dat zij dinsdag kort na elkaar werden aangehouden. Dit gebeurde op verschillende plakken in Arnhem. De 63-jarige had meer dan 30 bolletjes drugs bij zich. De andere vier waren ook in het bezit van drugs. Agenten doorzochten ook de woning van de vermoedelijke drugsdealer in Arnhem. Daar vonden zij een zak vol bolletjes drugs en materiaal dat wordt gebruikt om drugs te bewerken. De 63-jarige zit nog vast voor onderzoek. De vier anderen zijn in vrijheid gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.