Redactie 112 0 reactie(s) do 14 januari 2016, 14:45

Politie sluit onderzoek ontploffing afvalcontainer af

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie sluit het onderzoek naar de ontplofte afvalcontainer begin januari in Arnhem af. Uit het onderzoek zijn geen feiten of omstandigheden naar voren gekomen die duiden op een misdrijf.

Zaterdagavond 2 januari omstreeks 21.00 uur raakten een 24-jarige man en een 49-jarige vrouw gewond nadat ze afval hadden gestort in een ondergrondse afvalcontainer aan de Vinniusweg in het Arnhemse Statenkwartier in hun woonplaats. Door nog onbekende oorzaak was daarbij een ontploffing ontstaan waardoor de slachtoffers brandwonden hadden opgelopen. Een eerste onderzoek deed opzet vermoeden, temeer daar er ook brand versnellende middelen waren aangetroffen in de nabijheid van de container. Oproepen aan getuigen in diverse media leverden echter geen resultaat op. Ook het onderzoek toonde evenmin feiten of omstandigheden aan die opzet konden bevestigen. De politie gaat nu uit van een ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.