Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 januari 2016, 14:40

Arnhemmers zwaar gewond na ontploffing container

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een ontploffing van een ondergrondse container op de hoek van de Vinniusweg met de Voetiuslaan in Arnhem. Op zaterdagavond kreeg de politie rond kwart over negen een melding dat de container was ontploft, en dat er mensen gewond waren geraakt.

Twee ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Een 24-jarige man uit Arnhem raakte zwaar gewond, hij had ernstige brandwonden in zijn gezicht. Een 49-jarige Arnhemse had minder ernstige brandwonden, maar ook zij moest naar het ziekenhuis overgebracht worden.

Uit eerste verklaring komt het verhaal naar voren dat de slachtoffers mogelijk vuilnis hadden weggegooid, en dat de container rond datzelfde moment ontplofte. Uit eerste onderzoek van de technische recherche rijst een sterk vermoeden van brandstichting. De ondergrondse container zal nu op een andere locatie verder worden onderzocht op sporen.

Gezien de verwondingen van de slachtoffers neemt de politie deze zaak hoog op. Hebt u iets verdachts gezien bij de ondergrondse container op de hoek van de Vinniusweg en de Voetiuslaan op zaterdagavond 2 januari? Schroom niet en bel de politie via 0900-8844 om uw informatie te delen. Er is een groep jongeren bij de container gezien, mogelijk hebben zij iets gezien dat hiermee te maken heeft. De politie komt ook met hen heel graag in contact, ook zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.