Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 december 2015, 16:40

Drie mannen betrapt met grote partij vuurwerk

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – In een rechercheonderzoek naar vuurwerkhandel heeft de politie drie mannen aangehouden. Het trio werd betrapt met vuurwerk in Arnhem. Agenten zagen dat er vanuit een busje dozen werden overgeladen in een container. Daarop heeft de politie meteen ingegrepen. 

In totaal werd er 1200 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat om zwaar illegaal vuurwerk, waaronder cobra’s. Het vuurwerk zal vernietigd worden. De verdachten zijn drie Arnhemmers van 30, 51 en 57 jaar. Ze zitten vast voor verhoor en zullen worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bij de aanpak van illegaal vuurwerk richt de politie zich vooral op de handel in zwaar illegaal vuurwerk. Dit wordt meestal onveilig opgeslagen, waardoor er risico voor omwonenden kan ontstaan. Bovendien is dit vuurwerk niet goedgekeurd, waardoor er bij het afsteken een grotere kans op ongelukken is.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.