Redactie 112 0 reactie(s) do 03 december 2015, 16:13

Velpse (69) beroofd bij pinautomaat

Laatste update: 1 jaar geleden

VELP – Op de Hoofdstraat in Velp is woensdagmiddag een 69-jarige vrouw uit die plaats beroofd. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij, haar echtgenoot, die getuige was, raakte onwel en moest naar het ziekenhuis. De politie is nog op zoek naar de daders.

Het slachtoffer had omstreeks 16.00 uur geld gepind bij de pinautomaat van de ABN-bank aan de Hoofdstraat toen een onbekende haar geld uit handen trok er ermee vandoor ging. Het slachtoffer wilde erachteraan gaan maar kwam te vallen. De daders vluchtten te voet richting Hoofdstraat en verdwenen op de Vijverlaan uit het zicht. De door de politie opgezette Burgernetactie bleef helaas zonder resultaat.

Signalementen en tips

Volgens getuigen ging het om twee daders: de een, die het geld afpakte, was tussen de 20 a 25 jaar oud en had een licht getinte huidskleur. Verder droeg hij een zwarte sportbroek met een witte streep in de lengte van boven tot onder op de zijkant en een zwarte gewatteerde jas met capuchon. De andere stond kennelijk op de uitkijk en droeg een paarse of blauwe jas. De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met haar hebben gesproken en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.