Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 16:00

Mannen lopen met gestolen motor op de Amsterdamseweg

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Agenten hebben maandagavond in Arnhem twee mannen aangehouden die op de Amsterdamseweg met een gestolen motor liepen.

Bij de politie kwam een melding binnen dat vier mannen in donkere kleding zich verdacht ophielden bij een woning aan de Renssenstraat. Meerder surveillance-eenheden gingen naar de opgegeven locatie.

Op de Amsterdamseweg, ter hoogte van de Bovenbrugstraat, zagen agenten even later vier mannen lopen die een motor met zich mee voerden. Ze besloten de mannen aan te spreken. De mannen gingen er op dat moment vandoor. Eén van hen, een 21-jarige Arnhemmer, kon op de Pels Rijckenstraat worden aangehouden. Een tweede verdachte, een 22-jarige Nijmegenaar kon na een korte achtervolging op de Utrechtsestraat worden aangehouden. Deze man verzette zich heftig tegen zijn aanhouding. Hij probeerde door de agenten hard te slaan aan zijn aanhouding te ontkomen.

De motor bleek te zijn gestolen vanaf de Renssenstraat. Beide verdachten zitten vast op het politiebureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.