Redactie 112 0 reactie(s) do 26 november 2015, 17:22

Doesburgse ziet haar gestolen fiets op Marktplaats

Laatst bijgewerkt: maandag 11:49 uur

DOESBURG – Een inwoonster van Doesburg heeft haar gestolen fiets weer snel terug. De dader kon woensdagavond, een dag na de diefstal, worden gepakt doordat hij de fiets te koop aanbood via Marktplaats.

De gedupeerde Doesburgse was haar fiets dinsdagavond kwijtgeraakt nadat ze hem had geparkeerd op de F. D. Rooseveltsingel in haar woonplaats. Kort daarna kwam ze erachter dat haar fiets te koop werd aangeboden op Marktplaats. Doesburgse agenten kregen via Facebook de melding en zetten een val op: er werd een afspraak gemaakt om de fiets te bezichtigen en eventueel te kopen. De val sloot en leidde tot de aanhouding van een 44-jarige Arnhemmer. De fiets kon meteen worden teruggegeven aan de Doesburgse.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.