Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 november 2015, 5:29

Uitslaande zolderbrand in woning Bereklauwstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Een 25-jarige man uit Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag 15 november aangehouden nadat in zijn woning aan de Bereklauwstraat een hennepkwekerij werd ontdekt.

De kwekerij, in de wijk Malburgen, werd ontdekt nadat er omstreeks middernacht brand was uitgebroken in de woning. Er raakte niemand gewond bij de brand. De aanwezigen en buren konden op tijd het pand verlaten.

De schade aan de woning is aanzienlijk. Ook een aangrenzende woning liep veel schade op. De bewoner is aangehouden. Hij krijgt proces-verbaal.

Gevaar 

Hennepkwekerijen brengen grote veiligheidsrisico’s met zich mee voor de omgeving. Jaarlijks ontstaan bij het kweken van hennep branden door kortsluiting of oververhitting. Ook ontstaat er overlast door waterlekkage, stank en schimmelvorming. Vaak wordt de stroom illegaal afgetapt en worden de inkomsten uit de verkoop van hennep verzwegen. Heeft u het vermoeden dat er zich een hennepkwekerij in uw buurt bevindt? Bel dan de politie op 0900 8844 of anoniem bij M. op 0800 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.