Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 november 2015, 16:41

Man uit Velp aangehouden voor uitbuiting minderjarig meisje

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:49 uur

VELP – In een politieonderzoek naar uitbuiting van een minderjarig meisje heeft de politie uit de eenheid Zeeland-West-Brabant, in samenwerking met de politie uit de eenheid Oost-Nederland vandaag drie verdachten aangehouden.

Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat de drie zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan mensenhandel. Een 20-jarige man uit Goes, een 20-jarige vrouw uit Vlissingen en een 26-jarige man uit Velp zijn vanmorgen vroeg aangehouden. Aan de drie verdachten wordt tenlastegelegd dat zij eind 2014 een minderjarig meisje hebben geronseld om de prostitutie in te gaan. De drie worden er van verdacht dat zij het meisje, dat destijds vermist was en daardoor erg kwetsbaar, hebben uitgebuit in de periode dat zij in de prostitutie zat.

Woningen
De prostitutie vond vermoedelijk overwegend plaats vanuit woningen in Middelburg en Vlissingen, maar er is mogelijk ook sprake van escortservices en zogenoemde ‘cardates’.

Eerder klanten aangehouden
In dit politieonderzoek zijn in een eerder stadium al 15 andere verdachten aangehouden, dit betroffen klanten van de minderjarige prostituee. Negen van hen hebben bekend dat zij betaalde seks hebben gehad met het minderjarige meisje.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Velp lees je in onze categorie 112 Nieuws Velp. Alle 112 alarmeringen uit Velp kan je live volgen via 112 meldingen Velp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.