Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 november 2015, 15:46

Jongen (11) gewond bij vechtpartij op de Beersstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Bij een vechtpartij tussen twee jongens op de Beersstraat is zondagmiddag een 11-jarige jongen gewond geraakt. Een 13-jarige jongen is aangehouden.

Zondagmiddag kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Beersstraat. Een 11-jarige jongen zou daarbij bewusteloos geraakt zijn. Daarom is ook een ambulance gewaarschuwd. Toen de agenten ter plaatse kwamen was het slachtoffer al weer bij kennis. Hij is ter controle naar het Rijnstate Ziekenhuis gebracht.

Naar aanleiding van verklaringen van getuigen kon de identiteit achterhaald worden van de jongen die hem geslagen had. Het bleek te gaan om een 13-jarige jongen uit Arnhem.

Deze jongen kon even later worden aangehouden. Hij is op het politiebureau verhoord en daarna weer naar zijn ouders gebracht. Bij het verhoor bleek dat ook de 11-jarige had geslagen.

Door een getuige waren beelden gemaakt van de vechtpartij. Deze beelden zijn door de agenten in beslag genomen om de toedracht duidelijk te krijgen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.