Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2015, 17:09

Politie lost schoten bij aanhouding man in taxi

Laatste update: 1 jaar geleden

VELP – Zaterdagochtend 7 november heeft de politie een 45-jarige man uit Oosterbeek aangehouden op verdenking van bedreiging, na een zogenaamde uitpraatprocedure. Hierbij zijn ook waarschuwingsschoten gelost door de politie.

De politie werd rond 05.10 gebeld door een familielid van de man, over het feit dat de 45-jarige man met een taxi onderweg zou zijn en gedreigd had na aankomst die persoon iets aan te doen. De man zou mogelijk gewapend zijn. De politie stelde een onderzoek in en traceerde waar de man reed. De taxichauffeur is via zijn centrale geïnstrueerd om de instructies van de politie op te volgen. De chauffeur kreeg rond 05.50 uur op de President Kennedylaan in Velp, ter hoogte van het benzinestation, een stopteken van de politie, zette zijn taxi aan de kant en verliet de auto.

Daarna heeft de politie de verdachte via een zogenaamde uitpraatprocedure gesommeerd de auto te verlaten en zijn handen te laten zien. Omdat de man in eerste instantie geen gehoor gaf aan de instructies van de politie zijn enkele waarschuwingsschoten gelost. Na het lossen van deze schoten werkte de man wel mee en is hij aangehouden. Er zijn geen wapens in zijn bezit aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.