Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2015, 15:18

Ravage na verkeersongeval op de Voetiuslaan

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie heeft op zaterdag 31 oktober rond 03.40 uur een 33-jarige man uit Veenhuizen en een 31-jarige man uit Arnhem aangehouden in verband met een verkeersongeval kort ervoor op de Voetiuslaan in Arnhem.

De twee zaten in de auto en raakten op een gegeven moment een stoeprand en/of een paal, waardoor de bestuurder de controle verloor over de auto. Ze kwamen aan de andere kant van de weg terecht en botsten toen tegen twee auto’s aan. Een van deze auto’s reed vervolgens tegen drie andere auto’s. De eigenaren zijn benaderd voor het doen van aangifte.

Aanhouding
Ter plaatse bleek dat de Arnhemmer gewond was geraakt aan zijn gezicht terwijl de ander nekklachten zei te hebben. Beiden wilden de plek van het ongeval verlaten en zijn daarop aangehouden. Het is nog onduidelijk wie gereden heeft. Beiden zijn onderworpen aan een bloedproef om vast te stellen of er alcohol in het spel is. De twee werden naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.