Redactie 112 0 reactie(s) di 27 oktober 2015, 15:54

Auto slachtoffer woningoverval aangetroffen op de Dukenburgstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

RHEDEN – Eerder deze maand, op zondagavond 11 oktober, is een 58-jarige man in zijn huis aan de Schietbergseweg in Rheden overvallen door drie mannen. De overvallers bedreigden en mishandelden de man en gingen er met onder meer geld en de auto van het slachtoffer vandoor. De auto van de man is afgelopen weekend aangetroffen in Arnhem.

De auto, een zilvergrijze Mercedes met kenteken 97-SN-NT, is zaterdagavond aangetroffen aan de Dukenburgstraat in Arnhem. De politie ging kijken naar aanleiding van een melding over een auto die niet in de buurt thuishoorde, en trof de auto van de man uit Rheden aan. Uit het buurtonderzoek komt het vermoeden naar voren dat de auto er op maandag 19 oktober nog niet stond, en dinsdag 20 oktober wel. Mogelijk is de auto dus in de tussenliggende nacht achtergelaten aan de Dukenburgstraat.

Tips en getuigen gezocht

Het overvallenteam van de politie heeft de woningoverval in onderzoek en wil heel graag weten of er mensen zijn die meer kunnen vertellen over de auto. Heeft u gezien wie de auto aan de Dukenburgstraat heeft achtergelaten, of heeft u personen bij de auto gezien? Of weet u meer over waar de auto tussen de avond van de overval (11 oktober) en 20 oktober gezien is?

Als u iets gezien heeft of meer weet, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Bureau GLD

Woensdagavond 28 oktober besteedt Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland, opnieuw aandacht aan deze zaak en de aangetroffen auto. De uitzending van Bureau GLD is om 18.20 uur en deze wordt elk uur na het nieuws opnieuw uitgezonden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.