Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 september 2015, 15:46

Jongen (15) gewond bij steekpartij Kronenburgpassage

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – Zondagmiddag heeft er rond 13.30 uur een steekincident plaatsgevonden bij de Kronenburgpassage in Arnhem-Zuid.

In de middag kregen agenten de melding van een vechtpartij in het winkelcentrum van Kronenburg. Eén persoon zou hierbij gewond zijn geraakt. Ter plaatse bleek de gewonde een 15-jarige jongen te zijn. Deze bleek steekwonden te hebben opgelopen en is overgebracht naar het Rijnstate in Arnhem.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Daarbij heeft de recherche getuigen gehoord en de Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Onderzoek leidde ertoe dat rond 14.30 uur een 17-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het bureau aan de Beekstraat. Daar zal hij gehoord worden door de Districts Recherche.

Na het incident is de vermoedelijke dader weggerend in de richting van de Burgemeester Matsersingel en heeft het wapen dat bij de ruzie is gebruikt weggegooid. De politie is op zoek naar getuigen die dit weggooien van het wapen hebben gezien. Heeft u dit hebben gezien? Dan verzoeken we u contact op te nemen via 0900-8844

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.